Upphämtning & Återlämning

Upphämtning: Alla uthyrningar av hyresobjekt sker genom att hyreskunden hämtar hyresobjekten på plats hos BudgetHyra på Olaus Magnus Väg 10 efter att en upphämtningstid avtalats med Björn Karlsson eller någon annan representant hos BudgetHyra.

Återlämning: I samband med upphämtning då ett hyreskontrakt skrives så avtalas samtidigt en återlämningstid då hyresobjekten skall återlämnas.

Ofta om möjligt så försöker vi på BudgetHyra vara flexibla med både hyresperiod, upphämtningstid & återlämningsdag, denna flexibilitet är dock beroende på vilken uthyrningsbeläggning det är för tillfället. 

Vanligtvis så kan upphämtning och återlämning ske vardagar mellan 18.00-20.00 och helger mellan 9.00-11.00 samt mellan 17.00-19.00, ibland kan andra tidpunkter också vara möjliga kontakta oss i så fall per telefon, sms eller epost direkt till info@budgethyra.se eller via kontaktformuläret om du klickar på den lila kontaktknappen som du finner uppe i högra hörnet på alla webbsidor. Enklast för dig är om du helt enkelt bara fyller i ditt namn och telefonnummer i fältet längst ner på alla webbsidor så ringer vi dig.