Om BudgetHyra

Jag som driver BudgetHyra heter Björn Karlsson, sedan våren 2014 så har jag hyrt ut saker till främst privatpersoner runt om i Stockholm, först bedrevs verksamheten i min enskilda firma men numera sedan december 2015 bedrivs verksamheten i aktiebolaget "Björn uthyrning och event i Sverige AB". Sedan start så har verksamheten bedrivits från företagets lokal på Olaus Magnus Väg 10 som ligger strax nedanför Gullmarsplan den stora tunnelbaneknutpunkten en station söder om Södermalm. Det här du som kund hämtar dina hyresobjekt samtidigt som vi skriver ett hyreskontrakt för uthyrningen, all uthyrning sker efter tidsbokning med mig över telefon därigenom kan jag hålla mycket konkurrenskraftiga uthyrningspriser samtidigt som jag har möjlighet att vara flexibel vad det gäller hyresperiod, upphämtningstid och återlämningstid.

Uthyrningen riktar sig främst mot privatpersoner, men hyr även ut till företag med förutsättningen att det finns en personligt ansvarig i företaget som signerar hyreskontraktet.

Utöver uthyrning så bedriver budgethyra eventverksamhet i samarbete med bland annat Skumo. Skumo skapar svävande moln formade helt efter varje kunds önskemål som fyller himlen och syns på flera kilometers avstånd, se mer om Skumo på www.skumo.se.